Werkplaats

 

“De eerste auto koop je in de showroom, de volgende dankzij de werkplaats.”


De reden om bij een autobedrijf terug te keren voor onderhoud of een volgende aanschaf is vaak de service die verleend wordt in het after-sales-traject. Deze lange termijn-filosofie, ingegeven door onze technische achtergrond, proberen wij al vele jaren in de praktijk te brengen. En met succes getuige de ontvangen onderscheidingen op dit gebied.


De werkplaats vormt het hart van ons bedrijf hetgeen bij het ontwerp van het bedrijfspand een hoofdrol heeft gespeeld. Bij binnenkomst in ons bedrijf zal u dan ook direct het uitgebreide zicht op de moderne en ruim opgezette werkplaats opvallen. Hier vinden onderhoud, alle voorkomende reparaties en schadeherstel plaats volgens de fabrieksvoorschriften en met gebruik van de modernste apparatuur. We beperken ons uiteraard niet alleen tot het merk Nissan.


Om de onderhoudskosten aantrekkelijk te houden, zeker ook voor berijders van oudere auto’s die toch van de voordelen van een officiële dealer willen genieten, is er bewust voor gekozen om het uurtarief zo laag mogelijk te houden. Wij mogen ons zelfs rekenen tot de dealers met het laagste uurtarief.