Aircoservice

 

Ook aircoservice ontbreekt niet in ons dienstenpakket. Temeer daar Nissan vanaf 1993 als eerste automerk op grote schaal personenauto’s standaard ging uitrusten met airconditioningsystemen.

 

Dat een airco voor koude lucht zorgt is inmiddels algemeen bekend, maar wist u dat:

 

  • Een airco ook zorgt voor het drogen en reinigen, zogenaamd conditioneren, van de lucht.
  • ‘Stilstand is achteruitgang’ van alle auto-onderdelen nog het meest van toepassing is op en aircosysteem. Regelmatig gebruik (in de zomer en in de winter!) is bevorderlijk voor de levensduur van een aircosysteem.
  • Een schoon interieurfilter, ook wel genoemd pollenfilter, in hoge mate bepalend is voor een optimale werking van een airco.
  • Een airco niet onderhoudsvrij is! Jaarlijks verliest een airco ongeveer 8% koudemiddel waardoor de koelcapaciteit afneemt en slijtage toeneemt. Preventief onderhoud is dus zeker aan te bevelen.

 

Diagnose en preventief onderhoud wordt uitgevoerd met de modernste airco-apparatuur door technici die allen Stek-gecertificeerd zijn. Twijfelt u aan de juiste werking van uw airco? Aan de hand van enkele eenvoudige metingen kunnen wij al tegen beperkte kosten een duidelijk beeld geven over de toestand van uw aircosysteem. Indien noodzakelijk kan vervolgens een reparatie-advies en prijsopgave worden gegeven.


Bij elke hervulling van een airco wordt fluor-dye als lekdetectiemiddel toegevoegd om toekomstige diagnose eenvoudiger en goedkoper te maken.


Koelt uw airco goed, maar heeft u last van een muffe lucht, dan kan een aircofrisbeurt à € 29,50 volstaan.


Informeer vrijblijvend naar onze vaste tarieven.


Voor uitleg over de juiste bediening van uw airco en handige gebruikstips bent u uiteraard altijd welkom.