Occasions

 

Ons occasionaanbod bestaat permanent uit ongeveer 40 auto’s die zowel in de showroom als op ons ruime buitenterrein staan opgesteld. Deze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en vaak zelfs afkomstig uit ons eigen klantenbestand.


We kunnen niet garanderen dat ze allemaal van het spreekwoordelijke ’oude vrouwtje’ zijn geweest en ’altijd binnen hebben gestaan’. We kunnen wel garanderen dat:

 

  • De occasions worden klaar gemaakt zoals u mag verwachten. Zij worden onderworpen aan een zeer uitgebreide afleveringsprocedure bestaande uit een grote beurt, een nieuwe apk, het uitvoeren van noodzakelijke en op korte termijn te verwachten onderhoud en reparaties en uiteraard een volledige reconditionering.
  • De occasions worden verkocht met Bovag-garantie.
  • Een Nationale Autopas wordt bijgeleverd.
  • De tenaamstelling gratis is en evenals de vrijwaring van een eventuele inruilauto in ons bedrijf plaatsvindt.
  • Om het belang dat wij hechten aan het correct afleveringsklaar maken van uw occasion te benadrukken, er niet apart afleveringskosten worden berekend. Kortom de genoemde prijzen zijn rijklaar-prijzen!


Zit uw keuze er niet bij, neem dan gerust contact op om te informeren naar de te verwachten occasions of om ons een vrijblijvende zoekopdracht te geven.