Onderhoud & Reparatie

 

Preventief onderhoud is onontbeerlijk om te zorgen dat uw auto het altijd doet en u en uw gezin veilig naar uw bestemming brengt. Onze ervaren technici volgen regelmatig trainingen en werken met de modernste apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Naleving van de fabrieks-voorschriften en aldus behouden van de fabrieksgarantie is zodoende gegarandeerd. De leeftijd en het jaarkilometrage van de auto verliezen we daarbij niet uit het oog.


Tussentijdse of tijdens onderhoud ontdekte noodzakelijke reparaties worden indien mogelijk direct verholpen, zodat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen. We gaan daarbij nooit over tot repareren zonder uw toestemming en een eventuele prijsopgave vooraf.
Grote waarde hechten we aan het in eigen beheer uitvoeren van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden als APK, 4-wieluitlijning, bandenservice, aircoservice, inbouw accessoires…. etc.


De meeste auto’s komen tegenwoordig, gezien de huidige onderhoudsintervallen, slechts één keer per jaar in de werkplaats. U bent meer dan welkom om tussentijds gratis een controle van vloeistoffen, bandenspanning en verlichting te laten uitvoeren.