Schadeherstel

 

Omdat u hopelijk weinig of geen ervaring heeft met autoschade en het voor ons dagelijks werk is, kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen.

 

De volledige schade-afhandeling van expertise tot de feitelijke reparatie kunt u aan ons overlaten. Ondertussen kunt u mobiel blijven door gebruikt te maken van gratis vervangend vervoer.

 

De- en montage van alle schades wordt uitgevoerd door onze eigen technici, die als geen ander weten hoe uw auto in elkaar zit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe, originele onderdelen en werken wij samen met door ons geselecteerde plaatwerkers en autospuiters. Als er sprake is van total loss verzorgen wij, uiteraard in overleg met u, de onderhandeling met de verzekering over de dagwaarde van uw auto.

 

Tegenwoordig proberen veel verzekeringsmaatschappijen u voor schade naar bij hun aangesloten bedrijven te sturen. Let wel! U bent baas over uw eigen auto en bepaalt zelf waar deze hersteld of voor afhandeling gebracht wordt. Wij proberen altijd minimaal dezelfde condities te hanteren als bij de door de verzekering naar voren geschoven bedrijven. We hopen dat het niet nodig is, maar dank eraan als het zich voordoet. Rij voorzichtig!